3.10.2013

Mulla ei ole päässä mitään...

No mä olen vähän miettinyt...

Näin aloiteltiin coaching-matkaa Talman koulussa. Olemme toki matkalaisten kanssa sopineet, että voin jakaa matkakertomuksessa koulun kehittymiseen liittyvät asiat ja ovatpa lupautuneet itsekin tänne kirjoittamaan.

Joo, se me tehdään! "Potkitaan sitten toisiamme nilkkaan, jos ei meinata muistaa antaa oppilaiden tehdä."

Talmassa halutaan havaita ja huomata oppilaiden vahvuudet entistä tarkemmin. Talman koulussa halutaan, että kaikki oppilaat ovat ylpeitä omista vahvuuksistaan ja oppivat nauttimaan niiden hyödyntämisestä omassa oppimisessa.

Mitähän kaikkea siellä tulee tapahtumaan?
Tulemme lokakuun aikana kuulemaan ainakin, miten oman osaamisen mini-messut vaikuttavat Talman koulussa oppilaisiin ja opettajiin. Ai kuka siellä ne messut järjestää? Mitenköhän vanhempia tiedotetaan?


Arvatkaa!


Coaching-sessio lopetettiin innostuneissa tunnelmissa. Mitenköhän se rehtori sen sanoikaan... Jokin vanha fiilis hänelle tuli mieleen. Matkaopas ainakin odottaa jo malttamattomana seuraavaa visiittiä Sipoon Talmaan.


2 kommenttia:

  1. Yksilöcoachaukset ovat myös lähteneet käytiin Sipoon Talmassa. Mukaan matkalle lähti kaksi rohkeaa opettajaa. Tarkoituksena on antaa opettajille arjen luksusta: AIKAA ajatella, suunnitella ja kehittää omaa opettajuutta. Mistä muusta nykykoulussa on enemmän puutetta kuin ajasta? Ideat tulevat jokaiselta coachattavalta opettajalta itseltään, samoin keinot ja aikataulu kokeilla. Pienin askelin edetään kohti suuria tavoitteita. Millainen opettaja minä tahdon olla? Entä sinä?

    VastaaPoista
  2. Innostuneita me Talmassa kyllä ollaan. Hienoa, että olemme päässeet coaching ohjelmaan mukaan. Jaanan kanssa lähdimme niitä oppilaiden vahvuuksia etsimään ja hienot taitomessut saatiin aikaiseksi.
    Jatkoa innokkaana odotellen.

    VastaaPoista