12.8.2016

Uusi lukuvuosi ja uusi OPS - millä keinoin kohti syksyä?

Oikein hyvää ja antoisaa lukuvuotta 2016-2017!

Uuden edessä ollaan: uusi lukuvuosi, uusi ops, uusi mahdollisuus, uusi innostus, uusi kalenteri, kenties myös uusi luokka, uusi työpaikka, uusi työkaveri jne.

Aikamme on nyt muutosta täynnä ja uutta on ympärillämme joka hetkessä. Pysähdy, kuuntele ja arvosta kaikkea sitä, mitä tämä uusi sinulle antaa ja mahdollistaa. Luota, että tunnet vahvuutesi ja tiedät, miten kohdata tämä kaikki muutos ja uudet asiat,

Näihin ajatuksiin tiivistyy myös KouluCoachingin ydin. Olla läsnä ja kuunnella, mitä ympärillämme tapahtuu. Coaching antaa muutosta kannattelevia toimintatapoja ja selkeyttää omaa ajattelua siitä, miten eri muutostilanteista löytyy se itselle sopivin tapa toimia ja mennä eteenpäin.

Valmennuksemme alkavat opettajille syyskuussa. Koulutus on avoin ja maksuton kaikille Kuuma-kuntien perusopetuksessa työskenteville. On siis loistohetki aloittaa syyslukukausi lisäämällä omia voimavaroja ja oppimalla uuden opetussuunnitelman mukaisia työtapoja. Kahden tehopäivän mittaisessa valmennuksessa tarkastelemme niin omia kuin yhteisöllisiäkin keinoja kiireettömyyden tueksi etenkin läsnäolevan vuorovaikutuksen keinoin. Keskiössä ovat vahvuudet, kuuntelemisen taidot sekä valmentavan opettajan toimintatavat.

Vastaavia koulutuspäiviä on tulossa myös kaikille esimiehille, kohdennetusti erityisopettajille, opinto-ohjaajille, koulunkäynnin ohjaajille ym. kouluyhteisöissä työskenteleville. Eikö tämä ole parhaimmillaan sitä Oaj:kin kuuluttamaa täydennyskoulutusta? Ja vielä maksutonta - kiitos KuumaTVT -hankkeen, joka on mahdollistanut monipuolisen osaamisen kehittämisen ja tuonut koulujen digitalisaation rinnalle laajemman näkemyksen toimintakulttuurin muutoksesta.

Tartu tilaisuuteen kaiken uuden keskellä ja saat omanlaistasi innostusta esiin!

Tapaamisiin, Anuliisa
KouluCoaching-koordinaattori

Lisätietoja alkavasta valmennuksesta:
https://docs.google.com/document/d/19BFH3-qK1EsL-vislpqG-jevJ_3LwIoatCTHST2k3yA/edit?usp=sharing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti