10.3.2014

Uusia coacheja matkalla

Tänään matkareittimme kulki taasen Järvenpäätalon kautta ja siellä oli koolla idearikas, innostava ja ammattitaitoinen ryhmä rehtoreita ja päiväkodin johtajia KUUMA-kunnista.

Tänään vuorossa oli hyvin pitkälti omatoimimatkan tyyppinen reissu sillä pääteemoinamme olivat tavoitteen määrittely ja sen konkretisointi, coaching prosessin GROW -malli sekä edistymisen ja vastuullisuuden hallinta. Teeman mukaan matkalle osallistuneet vastuutettiin vahvasti päämäärän saavuttamiseksi.

Aluksi teimme pienen katsauksen erilaisiin coachaavan esimiehen aatoksiin ja siihen, mitä ensimmäisen päivän annista oli kenties jo siirtynyt toimintaan. 
"Huikeita idiksiä" oli jo vaikka kuinka ja odotan todella mielenkiinnolla kuulevani niistä myöhemmin.
Mitä mm. Järvenpään Anttilan koulussa onkaan menossa ja miten siellä tehdään yhteistä tulevaisuutta?

Osallistujat saivat myös leikkiä, leegoilla tietenkin. GROW -mallin harjoittelu legopinoja kooten kuin myös coachaava lähestyminen erilaisissa rooleissa laittoi osallistujat todella työstämään omia tavoitteita ja niiden saavuttamisen keinoja.



Iltapäivän puolella tämä matkaopas oli jo niin otettu ryhmän työskentelystä, että hyvin harkiten tiedusteli vireystilaa ja jaksamista vielä yhden uuden toimintamallin harjoitteluksi. Sisukkuutta, ei vaan, innostuneisuutta ja oman osaamisen kehittämisen halua löytyi niin paljon, että Lootuskukka -harjoitus saatii upeasti alulle ja toivottavasti hyödynnettäväksi myös monissa työyhteisöissä.

Hienoin idiksin, vahventunein verkostoin ja vahvuuksia korostaen - hyvää jatkomatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti